Beerschot Wilrijk begint Play-Off 2 zonder Noubissi tegen STVV en Westerlo

Beerschot Wilrijk begint Play-Off 2 zonder Noubissi tegen STVV en Westerlo

26-03-2019 18:01 Laatste update: 18:01
2

Beerschot Wilrijk moet zich na het verloren promotieduel tegen KV Mechelen opmaken voor Play-Off 2. Daarin zal het het seizoen toch nog met een positieve noot proberen afsluiten. Maar het krijgt het niet makkelijk.

Zo meldt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) via de officiële kanalen dat Beerschot Wilrijk Marius Noubissi mogelijk een tijdje moet missen. Het bondsparket heeft een voorstel van drie weken schorsing gegeven voor de spits.

Noubissi werd in het verloren duel tegen KV Mechelen uitgesloten nadat hij te driest inging op een speler van KV Mechelen. Hij kreeg een directe rode kaart. Een flinke klap voor Beerschot Wilrijk, de spits is namelijk een belangrijk onderdeel in de ploeg van Stijn Vreven. Met veertien doelpunten in dertig wedstrijden is hij net achter Dante Vanzier de topschutter bij de Kielse Ratten.

Update 26/03 18.01: Beerschot Wilrijk zal het in Play-Off 2 twee weken zonder Noubissi moeten doen. De Geschillencommissie heeft besloten om de spits drie wedstrijden, waavan één met uitstel, te schorsen. Hij mist daardoor de wedstrijden tegen Westerlo en STVV.