Genk-trainer ontstemd na actie van eigen fans: Ik hoop dat ze eens nadenken

Genk-trainer ontstemd na actie van eigen fans: "Ik hoop dat ze eens nadenken"

18-03-2019 11:01
7

De supporters van KRC Genk hebben zich op het veld van Zulte Waregem van hun kleinste kant laten zien. De kritiek op de fans was bijzonder groot na een wansmakelijke boodschap aan het adres van Alejandro Pozuelo, maar daar bleef het niet bij.

Na het Pozuelo-incident moest de wedstrijd ook nog worden stilgelegd nadat de Genk-fans tal van vuurwerk op het terrein gooide. Zowel de club als trainer Philippe Clement vinden het totaal ongehoord wat de supporters lieten zien afgelopen zondag.

Boze Clement
'Dat dit gebeurde met een sfeerbudget dat de club ter beschikking stelt, zal meerdere clubmensen zwaar vallen', klinkt het in Het Belang van Limburg. De krant verwacht dan ook dat Genk zal bekijken welke gevolgen dit zal hebben naar de toekomst toe.

Nadat de wedstrijd werd stilgelegd, slikte Genk ook nog eens een late gelijkmaker. Iets wat ook Clement op de maag ligt. "Ik hoop dat de mensen, die zaken op het veld slingeren, eens gaan nadenken, nadat we de gelijkmaker slikten in de extra blessuretijd", aldus de Genk-coach.