'Lokeren onderhandelt met De Boeck, maar krijgt concurrentie uit JPL'

'Lokeren onderhandelt met De Boeck, maar krijgt concurrentie uit JPL'

18-03-2019 10:15
2

KV Oostende nam recent afscheid van Gert Verheyen. Hij was sinds vorige zomer trainer aan de kust, maar hij hield het alweer voor bekeken. Verschillende namen zijn momenteel in beeld bij KVO, maar één naam geniet hun voorkeur, namelijk Glen De Boeck.

De Boeck is op dit moment nog trainer van Sporting Lokeren, al is hij na dit seizoen – dat voor de Waaslanders nu al afgelopen is – opnieuw vrij. Oostende hoopt van de situatie te profiteren en hem snel in huis te halen.

'Sportief directeur Hugo Broos vindt dat De Boeck vaak een goeie ploeg neerzet in moeilijke omstandigheden en ook voor discipline staat. Zelfs toen Lokeren al gedegradeerd was bikkelden ze nog. Het is nu afwachten of het tot gesprekken komt tussen KVO en De Boeck', aldus Het Nieuwsblad.

Eerst praten met Lokeren
Alvorens met KVO te onderhandelen, zit De Boeck eerst rond de tafel met Lokeren. Ook zij willen graag verdergaan met hun trainer. Voor de wedstrijd kwamen de Lokerse supporters samen op de grote markt. Daar liet De Boeck weten dat een verlengd verblijf zeker een optie is.