Anderlecht gelooft weer in de titel: Men moet rekening houden met ons

Anderlecht gelooft weer in de titel: "Men moet rekening houden met ons"

18-03-2019 06:59
19

Het was even vrezen voor Play-Off 1, maar bij RSC Anderlecht is er weer hoop. De Brusselaars doen weer mee voor de titel. Althans, dat gelooft Thomas Didillon toch.

"Iedereen wilde Anderlecht begraven, maar nu staan we op slechts zes punten van de leider", reageerde Didillon bij Het Laatste Nieuws na de overwinning tegen KVO. "Men zal rekening met ons moeten houden", waarschuwt hij de andere clubs in Play-Off 1.

Didillon ziet veel beterschap onder Fred Rutten. "Sinds de nieuwe trainer er is, zijn we aan een ongelooflijke remonte begonnen. We verloren niet meer in de laatste zes wedstrijden en vier keer hielden we de nul op het bord. Of dit met Hein ook had gekund? Er zijn geen goede en geen slechte trainers. Er zijn wel trainers die punten pakken en anderen niet. Met Rutten zijn we opnieuw naar de basis gegaan", geeft hij aan.

De Fransman droeg de zege ook op aan ploegmaats Ivan Santini. "Ik ben heel blij dat Ivan scoorde", aldus Didillon. "Hij kreeg veel kritiek, maar bleef hard werken. Daarvoor werd beloond. En zoiets net voor de Play-Offs, dat zal hem vertrouwen geven", besluit de doelman.