Preud'homme houdt voeten op de grond: Niet rijp om bovenaan te staan

Preud'homme houdt voeten op de grond: "Niet rijp om bovenaan te staan"

17-03-2019 22:49

Standard Luik heeft de reguliere competitie afgesloten met een spectaculaire 4-3-zege tegen Waasland-Beveren. De bezoekers liepen 0-3 uit, maar in een geweldige tweede helft zette Standard de scheve situatie helemaal recht.

"Ik heb hier al veel gezien op Standard", vertelt coach Michel Preud'homme na de match aan Sporza. "Ik heb het al eens meegemaakt als speler en als trainer, en nu vandaag nog eens. Maar ik had toch liever een ander scenario gezien. We waren gewoon niet scherp genoeg. Als het dan 0-3 wordt, vrees je dat het weer een grote ontgoocheling wordt, maar het blijft Standard in eigen huis, en dan is alles mogelijk."

Standard wordt als outsider beschouwd in Play-Off 1. "Als je ziet welke momenten wij doorgemaakt hebben in de reguliere competitie, dan moeten we nu niet te hard van stapel lopen. We gaan het wedstrijd per wedstrijd nemen en dan ziet wat er gebeurt. We zijn nog niet rijp om daar helemaal bovenaan te staan. Op papier is alles speelbaar in de play-offs, maar wij moeten niet dromen", besluit Preud'homme.

Lees ook: Standard komt met leuke tweet na indrukwekkende comeback tegen Waasland-Beveren