Herboren Yaremchuk schiet Gent met twee doelpunten voorbij STVV en naar Play-Off 1

Herboren Yaremchuk schiet Gent met twee doelpunten voorbij STVV en naar Play-Off 1

17-03-2019 19:50 Laatste update: 19:54
4

KAA Gent mag zich opmaken voor Play-Off 1. De Buffalo's hadden genoeg aan een gelijkspel in Stayen, maar pakten toch de drie punten. Het werd 0-2 tegen STVV.

Voor KAA Gent was een gelijkspel genoeg om zeker te zijn van Play-Off 1. Het was toch de ploeg met het meeste aanvallende intenties. Gent was duidelijk de betere ploeg en kon daar uiteindelijk ook van profiteren.

Roman Yaremchuk - die dit seizoen al veel kritiek kreeg van de fans - wist andermaal te scoren voor Gent. Met zijn doelpunt zette hij Gent weer een stapje dichter bij Play-Off 1. STVV kon helemaal geen vuist maken en ging dan ook met een achterstand de rust in.

Gent op PO1 niveau
Ook na de pauze was het al Gent wat de klok sloeg. De Buffalo's leken te willen bewijzen in Play-Off 1 te horen. Voor STVV bleef het afzien. Play-Off 1 leek wel heel ver weg voor de Kanaries.

Yaremchuk heeft zijn beste vorm duidelijk ook gevonden. Na een uur voetballen schoot hij Gent definitief in Play-Off 2. Met zijn tweede van de avond stond het 0-2 en was Gent zo goed als zeker van die zesde plek in de stand.

Een doelpunt viel er niet meer, waardoor het uiteindelijk 0-2 bleef.