Vanaken: 'Mijn mooiste moment bij Lokeren? De goals tegen Anderlecht'

Vanaken: 'Mijn mooiste moment bij Lokeren? De goals tegen Anderlecht'

17-03-2019 09:16 Laatste update: 09:17
6

Sporting Lokeren speelt zondag haar laatste wedstrijd in Eerste Klasse A. De Waaslanders hebben in het verleden heel wat goede spelers in de rangen gehad. Hans Vanaken was er daar één van. Hij had nog een boodschap voor de supporters.

Zo kreeg de middenvelder de vraag wat zijn mooiste herinnering bij Lokeren was. "Ik kan wel een aantal mooie herinneringen opnoemen", gaf Vanaken aan. "De bekerwinst, de kwalificatiewedstrijd in Hull en een fantastische campagne in Europa. Ook nog onze periode in Play-Off 1", somde hij op.

"Maar als ik er eentje mag kiezen is het zeker de wedstrijd tegen Anderlecht, waarin ik twee keer kon scoren", herinnert Vanaken zich. "De eerste wedstrijd van de competitie konden we meteen winnen. Het is ook de wedstrijd die mijn carrière een beetje heeft gelanceerd. Een wedstrijd die ik zeker nooit zal vergeten. Net zoals de steun die jullie (de supporters) mij altijd hebben gegeven", klinkt het.

Vanaken ziet Lokeren met weemoed degraderen. "Het is voor mij ook jammer dat Lokeren nu moet degraderen. Het doet mij ook een beetje pijn. Supporters, blijf vooral de ploeg steunen. Ga naar het stadion en blijf achter de ploeg staan. Ik ben er zeker van dat Lokeren dan zo snel mogelijk terug in Eerste Klasse A staat", aldus Vanaken.