Vreven rekent niet op groene tafel: “Ach, ik ben een voetbalcoach”

Vreven rekent niet op groene tafel: “Ach, ik ben een voetbalcoach”

16-03-2019 23:32
11

KFCO Beerschot Wilrijk zien we (voorlopig) volgend seizoen niet terug in de Jupiler Pro League. Stijn Vreven vindt de nederlaag tegen KV Mechelen erg zuur, maar blijft sportief. 

"We mogen trots zijn op onze finales en op ons seizoen in het geheel, al besef ik dat onze supporters daar niks aan hebben", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Vreven. "Er is geen verschil tussen Mechelen en wij, maar zij trokken het wel over de streep. Natuurlijk komt dit keihard aan. Voor de club is dit een drama, want het is al het tweede jaar op een rij dat Beerschot er héél dicht bij kwam."

Door de zaak Propere Handen maakt Beerschot Wilrijk misschien nog een kleine kans om te promoveren. Daar rekent Vreven niet op "Dat we straks misschien alsnog kunnen stijgen via de ‘groene tafel’? Ach, ik ben een voetbalcoach en focus me enkele op het sportieve. Op extrasportieve zaken heb ik toch geen vat. Wat ik vond van de rode kaart voor Noubissi? Het was een hele domme actie, maar ik ga die jongen niet afkraken. In deze competitie is hij ook vaak belangrijk voor ons geweest."

Lees ook: 'KV Mechelen is de verdiende kampioen, er kan geen discussie zijn'