Nainggolan: Roma wilde me naar Turkije sturen, zonder dat ik daar iets van wist

Nainggolan: "Roma wilde me naar Turkije sturen, zonder dat ik daar iets van wist"

16-03-2019 15:27

Radja Nainggolan komt de laatste weken weer aan de oppervlakte bij Internazionale, nadat zijn eerste half jaar er bijzonder moeilijk verliep. Afgelopen zomer ruilde onze landgenoot AS Roma in voor Milaan. Over zijn vertrek uit de hoofdstad geeft Nainggolan nu wat extra details.

De middenvelder wijst één man met de vinger. "Het was moeilijk voor mij, dat is misschien de reden waarom ik het in het begin moeilijk had om me in te passen bij Inter. Het speelde nog in mijn gedachten. Ik had een klein meningsverschil met directeur Monchi", aldus Nainggolan bij Football Italia.

"Hij gedroeg zich niet professioneel naar mij toe. Ik heb zeker ook fouten gemaakt, maar als je mij in mijn gezicht vertelt dat de club je buiten wil, heb ik daar geen probleem mee. Hij bood me daarentegen aan bij allerlei clubs en wilde me naar Turkije sturen. Zonder mij daar iets over te laten weten."

"Dat heeft me echt woedend gemaakt. Als ik daar was gebleven, met mijn persoonlijkheid ... Ik zou waarschijnlijk elke dag opnieuw een wereldoorlog begonnen zijn!", eindigt Nainggolan met een kwinkslag.