Boskamp kiest tussen Sint-Truiden en KAA Gent: ''Zij verdienen het ticket meer''

Boskamp kiest tussen Sint-Truiden en KAA Gent: ''Zij verdienen het ticket meer''

Gepubliceerd: zaterdag 16 maart 2019 om 09:30za 16-03-2019 om 09:30

'STVV verdient een Play-Off 1 ticket meer dan AA Gent'. Deze stelling kreeg Johan Boskamp voorgeschoteld in Het Belang van Limburg. De Nederlandse analist ging akkoord. 

''STVV heeft de gunfactor en Gent speelt nog de bekerfinale. Ik ga dus voor de Limburgers'', maakt Boskamp zijn keuze. Hij vervolgt: ''Voor het seizoen had niemand verwacht dat ze zo ver gingen komen, maar ze hebben het fantastisch gedaan. Die nieuwe Japannertjes zijn heel goed uitgedraaid.''

Boskamp verheugt zich alvast op de beslissende match van zondag. ''De Kanaries moeten winnen. Dat is druk, dat is dwang en dat is nooit zo lekker. Sint-Truiden zal moeten komen. Het zorgt voor een tactisch interessante match. Ik denk niet dat Gent in staat is om puur op de nul te spelen. Ze krijgen toch altijd een goaltje tegen, dus ik ben benieuwd hoe de Buffalo's het gaan aanpakken. Gaan ze STVV laten komen en op de tegenaanval mikken?'', vraagt hij zich af.

Alles of niets
Voor STVV gaat de klap heel hard aankomen als het op de laatste speeldag alsnog misloopt. ''Dat Stayen nog eens is uitverkocht en het publiek erachter gaat staan, kan doorslaggevend zijn. Het enige probleem wat je hebt: gaat het mis zondag, dan is je seizoen gedaan. Als je zo lang in de top zes hebt gestaan, wordt het gigantisch lastig om je spelers nog op te laden voor Play-Off 2'', voorspelt Boskamp.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws