'25 coaches stellen zich kandidaat bij KV Oostende, ook De Boeck en Ferrera erbij'

'25 coaches stellen zich kandidaat bij KV Oostende, ook De Boeck en Ferrera erbij'

Gepubliceerd: zaterdag 16 maart 2019 om 09:08za 16-03-2019 om 09:08

Laatste update: zaterdag 16 maart 2019 om 09:16za 16-03-2019 om 09:16

KV Oostende is op zoek naar een nieuwe trainer, nadat Gert Verheyen begin deze maand aankondigde op te stappen bij nummer 14 uit de Jupiler Pro League. Sportief directeur Hugo Bross neemt voorlopig de honneurs waar, maar dit is een tijdelijke oplossing. Broos is achter de schermen bezig een opvolger voor Verheyen te vinden en heeft keuze genoeg.

Zo weet Het Laatste Nieuws te melden dat Broos ondertussen al 25 sollicitaties binnen heeft gekregen. Onder hen zouden zich ook Glen De Boeck en Yannick Ferrera zich bevinden. De Boeck heeft een aflopend contract bij degradant Lokeren, terwijl Ferrera sinds november jl. clubloos thuis zit na een mislukt avontuur bij Waasland-Beveren.

Sven Vandenbroeck, een vertrouweling van Broos, zou eveneens op de lange shortlist staan. Vandenbroeck was de rechterhand van Broos, toen zij in 2017 met Kameroen heel verrassend de Afrika Cup veroverden. Op dit moment zou de 39-jarige Vandenbroeck echter niet tot de absolute topkandidaten behoren. Overigens hoeft er nog niet snel een doorbraak te worden gebracht. Broos neemt naar verluidt de tijd voor zijn beslissing.

Lees ook: KV Oostende zoekt nieuwe coach: 7 kandidaten die Verheyen op kunnen volgen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws