Martinez onder vuur na selectie van de Rode Duivels: Ik vind het waardeloos

Martinez onder vuur na selectie van de Rode Duivels: "Ik vind het waardeloos"

Gepubliceerd: zaterdag 16 maart 2019 om 08:42za 16-03-2019 om 08:42

De Rode Duivels beginnen binnenkort aan hun eerste wedstrijd in 2019. Roberto Martinez maakte vrijdag zijn selectie voor de wedstrijden tegen Rusland en Cyprus bekend. Daar zaten geen nieuwkomers bij.

Dat begrijpt Johan Boskamp niet. Zeker omdat er enkele vaste waarden geblesseerd zijn. "Iedereen vindt het normaal dat Standard-speler Zinho Vanheusden niet bij de selectie zit. Ik vind het waardeloos", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg.

"Uiteraard is de voorbereiding voor het EK U21 een argument, maar je A-ploeg is toch het belangrijkste. Vincent Kompany ontbreekt en Vanheusden is simpelweg de beste vervanger", geeft hij aan.

Dat is niet het enige waar Boskamp mee verveeld zit. "Verder ben ik ietwat verrast dat Mousa Dembélé en Yannick Carrasco er nog bijzijn, al denk ik dat Mousa gaat starten nu Kevin De Bruyne, Axel Witsel en Marouane Fellaini ontbreken. Het geeft aan dat bondscoach Martinez het vertrouwen in dezelfde groep behoudt. Je kunt de EK-selectie van volgend jaar eigenlijk al zo invullen", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws