Marca: 'Courtois ontvangt waarschuwing van clubleiding Real Madrid'

Marca: 'Courtois ontvangt waarschuwing van clubleiding Real Madrid'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 17:48vr 15-03-2019 om 17:48

Thibaut Courtois heeft van Real Madrid een waarschuwing gekregen. De club verwijt de Belgische doelman dat hij de afgelopen weken niet geconcentreerd genoeg was en meer met randzaken bezig was dan met het oplossen van de crisis in Madrid.

Dat meldt Marca. Door Courtois op de vingers te tikken hoopt Real hem een duwtje in de juiste richting te hebben gegeven. Volgens de Spaanse krant heeft de sluitpost de waarschuwing gekregen nog voor Santiago Solari op straat werd gezet. Inmiddels is Zinedine Zidane weer de trainer in Madrid.

Marca verwacht dat de concurrentiestrijd zwaarder zal worden voor Courtois, omdat Zidane een hoge pet op heeft van Keylor Navas. De Costa Ricaan speelde onder hem een grote rol in de successen van Real en staat er goed op bij de Fransman. 

Courtois speelt sinds het begin van dit seizoen voor Real, nadat hij voor een miljoenenbedrag overkwam van Chelsea. Zijn periode in Madrid er echter een van pieken en dalen. Courtois is er nog niet in geslaagd om zijn niveau van bij Chelsea te evenaren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws