Vreven blikt vooruit op duel tegen KV Mechelen: “Sportieve plicht doen”

Vreven blikt vooruit op duel tegen KV Mechelen: “Sportieve plicht doen”

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 16:39vr 15-03-2019 om 16:39

Zaterdag weten we eindelijk wie zich de kampioen van de Proximus League mag noemen, KFCO Beerschot Wilrijk of KV Mechelen. In Gazet van Antwerpen blikt Stijn Vreven vooruit op de terugmatch van het titeldebat.

Afgelopen week was er veel te doen omtrent de uitspraken van Francis Vrancken. Het bestuurslid van Beerschot is van mening dat zijn ploeg sowieso moet promoveren, omdat KV Mechelen betrokken is in de zaak Propere Handen. "Die uitspraken kwamen uit het hart", stelt Vreven.

"Hij denkt en hoopt als een echte supporter die zijn club volgend seizoen graag in 1A ziet. Meer hoef je daar niet achter te zoeken. Dat gaat zeker geen invloed hebben op onze spelers."

Speelt Beerschot Wilrijk volgend seizoen in de Jupiler Pro League? "Of we er volgend seizoen bij zullen zijn, zal ik je na de match kunnen vertellen. Wij willen onze sportieve plicht doen, dat is het enige waar wij als groep mee bezig zijn. Ik ben me ook bewust van alle factoren die rond de match hangen, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Je moet ook niet alles te serieus nemen."

Lees ook: Fans KV Mechelen reageren op uitspraken: 'Kans op confrontaties stijgt'

Poll

Wie gaat er promoveren?

(118 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws