Suarez liet zich overhalen door Gerrard: 'Ik wilde een transfer forceren'

Suarez liet zich overhalen door Gerrard: 'Ik wilde een transfer forceren'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 16:00vr 15-03-2019 om 16:00

Luís Suarez kon in 2013 een miljoenentransfer naar Arsenal maken, maar Steven Gerrard stak daar hoogstpersoonlijk een stokje voor. Suarez wilde graag vertrekken bij Liverpool nadat de club zich niet wist te plaatsen voor de Champions League.

"Ik wilde een transfer naar Arsenal forceren, maar Steven vertelde: ik beloof me dat als je dit jaar blijft, je volgend jaar naar Bayern, Barcelona, Real Madrid of waar je dan ook heen wilt gaan kunt", vertelt Suarez aan Otro. "Je moet dit jaar blijven omdat je niet beter af zult zijn bij Arsenal."

"Dat was het laatste gesprek dat ik met Gerrard had", vervolgt Suarez, die besloot te blijven. "Op dat moment vertelde ik m'n zaakwaarnemer dat ik m'n beslissing had genomen en zou blijven. Zijn woorden overtuigden me. Ze kwamen van een persoon die om me gaf, in mij geïnteresseerd was, me zag lijden op trainingen en me verdrietig zag. Het waren woorden van een echte aanvoerder die op dat moment impact hadden op mij en me veel hebben geholpen."

Naar verluidt bood Arsenal veertig miljoen pond voor Suarez.

Plaats een reactie

dethklok28 +5439
vrijdag 15 maart 2019 om 17:10
Arsenal bood 40 miljoen en 1 euro. Vond ik altijd een komisch iets. :-)
Vind ik leuk
RAFC4000 +704
zaterdag 16 maart 2019 om 07:35
Ik zeg Al jaren dat dat het moment is waar arsenal het heeft nagelaten om kampioen te worden. In de tijd met een topspits haddrn ze er bovenuit gestoken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws