'Geen Arsenal, maar Sevilla voor 'transfertovenaar' Monchi: zorgen voor Ajax'

'Geen Arsenal, maar Sevilla voor 'transfertovenaar' Monchi: zorgen voor Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 15:45vr 15-03-2019 om 15:45

Ramón Rodríguez Verdejo, beter bekend onder de naam Monchi, gaat mogelijk niet bij Arsenal, maar bij zijn oude liefde Sevilla aan de slag. De technisch directeur nam eerder deze maand afscheid bij AS Roma.

Monchi werd al tijdenlang gelinkt aan Arsenal. Na zijn contractontbinding in Rome leek niets een verhuizing naar The Gunners nog in de weg te kunnen staan. Sevilla-voorzitter José Castro is echter tussenbeide gekomen, meldt ESPN vrijdagmiddag. Castro laat in een reactie dat er al gesprekken tussen beide partijen gaande zijn en dat men de intentie heeft om snel een akkoord te bereiken met Monchi, die tussen 2000 en 2017 al het transferbeleid in Andalusië bepaalde.

De Transfertovernaar zou zelf ook oren hebben naar een terugkeer in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan. De nummer zes van Spanje heeft momenteel een vacature op kantoor. Nu trainer Pablo Machin de laan uit is gestuurd, is technisch directeur Joaquin Caparros aangewezen als interim-trainer.

Overmars naar Arsenal?
Een op handen zijnde hereniging tussen Sevilla en Monchi is mogelijk slechts nieuws voor Ajax. Wanneer Arsenal naast de vijftigjarige Spanjaard grijpt, zouden The Gunners hun vizier kunnen verleggen naar Marc Overmars. De huidige directeur spelersbeleid van Ajax speelde tussen 1997 en 2000 voor Arsenal en werd in de Britse pers al vaak in verband gebracht met een terugkeer naar Noord-Londen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws