Rutten blijft op de vlakte: ''Ik kan zoveel zeggen, maar doe het niet''

Rutten blijft op de vlakte: ''Ik kan zoveel zeggen, maar doe het niet''

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 15:00vr 15-03-2019 om 15:00

Laatste update: vrijdag 15 maart 2019 om 15:07vr 15-03-2019 om 15:07

Anderlecht-trainer Fred Rutten bereikte vorige week zijn doel door de Brusselaars naar Play-Off 1 te loodste. Het doet de vragen over zijn toekomst bij Anderlecht toenemen? Blijft hij langer of is hij slechts een tussenpaus. Rutten houdt zich op de vlakte in deze kwestie.

''Ik kan zoveel zeggen. Maar ik doe het niet. Ik ben naar hier gekomen met de intentie om van match tot match te leven en dat doe ik ook'', werd Rutten vrijdag tijdens de persconferentie geciteerd door Het Nieuwsblad.

Rutten zegt de discussie rondom zijn persoon ook helemaal niet belangrijk te vinden. ''Ikzelf ben niet belangrijk. Anderlecht als team staat centraal. Niet ik, niet de keeper, niet de spits. Ik denk ook alleen maar aan de heel korte termijn en niet aan de lange termijn. De rest interesseert me gewoon niet'', aldus de Nederlander.

Anderlecht gaat zondag in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op bezoek bij KV Oostende. Anderlecht staat met 48 punten momenteel vijfde, maar kan in theorie nog als nummer drie aan de Play-Offs beginnen. Zowel Royal Antwerp FC (49) als Standard (50) staan nog binnen bereik.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws