Nainggolan gooit de deur helemaal dicht: ''Het is voor mij afgelopen''

Nainggolan gooit de deur helemaal dicht: ''Het is voor mij afgelopen''

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 14:45vr 15-03-2019 om 14:45

Radja Nainggolan zette in mei 2018 een punt achter zijn loopbaan als Rode Duivel, nadat duidelijk werd dat bondscoach Roberto Martinez hem niet zou selecteren voor het WK 2018. Er is geen kans dat hij ooit nog terugkeert bij de nationale ploeg. Dat zei Nainggolan in een interview voor VTM Nieuws.

Nainggolan (30) sprak duidelijk taal tijdens het onderonsje met Gilles De Bilde. ''Het is gedaan voor mij'', aldus de 30-voudig international. De deur staat ook niet op een kier. Zelfs als Roberto Martinez, met wie het niet klikte, de eerste stap zou zetten om hem terug te vragen, blijft die boek gesloten. ''Dat is te laat voor mij. Het volgende EK is binnen twee jaar, het WK is binnen vier jaar. Ik ga niet tot mijn veertigste shotten, hè.''

De Bilde denkt in de blik van Nainggolan te zien dat de deur op een kier staat, maar Nainggolan wijst die suggestie af. ''Je ziet het omdat het bij mij pijn doet over hoe het afgelopen is. Dat is wat je ziet bij mij'', legt de middenvelder van het Italiaanse Internazionale uit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws