'Optie niet rechtsgeldig, De Sutter twijfelt over langer verblijf bij KV Oostende'

'Optie niet rechtsgeldig, De Sutter twijfelt over langer verblijf bij KV Oostende'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 13:15vr 15-03-2019 om 13:15

Het is nog onzeker over Tom De Sutter ook na de zomer nog het shirt van KV Oostende staat. De 33-jarige De Sutter is komende zomer vrij om te gaan en staan waar hij wil, aangezien Het Laatste Nieuws meldt dat een optie in zijn contract bij KVO niet rechtsgeldig bleek.

De Sutter zat op een dood spoor bij Lokeren, waardoor zijn verbintenis op 31 augustus werd ontbonden. KV Oostende bood hem nadien de kans om mee te komen trainen, wat uiteindelijk uitmondde in een definitieve samenwerking. Toen Oostende hem in januari een contract voor zes maanden voorschotelde, legde KVO tevens een optie voor een extra seizoen vast. Aangezien die optie qua termijn langer is dan de huidige dienstovereenkomst, vervalt voor Oostende de optie om De Sutter automatisch langer aan zich te binden.

KV Oostende is tevreden over de prestaties van de ex-Rode Duivel en wil volgens Het Laatste Nieuws graag met hem door. De Sutter, die in acht matchen goed was voor drie goals, is echter niet van plan om een overhaaste beslissing nemen en wacht naar verluidt rustig zijn opties af. Wordt vervolgd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws