'Real Madrid-terugkeer Rodriguez lijkt er niet in te zitten na komst Militao'

'Real Madrid-terugkeer Rodriguez lijkt er niet in te zitten na komst Militao'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 12:48vr 15-03-2019 om 12:48

De kans is klein dat James Rodriguez komende zomer terugkeert bij Real Madrid. De Colombiaan lijkt niet in de plannen van de nieuwe trainer Zinedine Zidane voor te komen. Daarnaast is het niet toegestaan om meer dan drie spelers van buiten de EU in je selectie te hebben. Real trok donderdag Eder Militao van FC Porto aan.

Real heeft met de Brazilianen Militao, Rodrygo en Vinicius jr. drie spelers zonder een Europees paspoort. Rodriguez is een Colombiaan, waardoor de kans op een terugkeer naar Real bijzonder klein is, meldt Marca. Vinicius is al speler van De Koninklijke en Rodrygo en Militao sluiten komende zomer aan in Madrid.

Om toch kans te maken op een terugkeer bij Real, moet Rodriguez een Europees paspoort krijgen of hopen dat de club een van de spelers verhuurt. De terugkeer van Zidane naar Real lijkt niet in het voordeel van de middenvelder te zijn, daar hij onder de Fransman regelmatig op de bank zat. 

Real besloot Rodriguez voor anderhalf jaar te verhuren aan Bayern München. De vraag is of Der Rekordmeister de optie tot koop nog gaat lichten. Als dat niet gebeurt, lijkt Italië de meest logische bestemming voor Rodriguez, aldus Marca. 

Plaats een reactie

firedwarf +3954
vrijdag 15 maart 2019 om 21:35
Euhm ik weet niet waar jullie deze leugens halen maar klopt langs geen kanten en ik zal u zeggen waarom uit officieel document bij het verkrijgen van de spaanse nationaliteit:
Nacionalidad por residencia
Dos años: para los nacionales de países iberoamericanos, Andorra, Filipinas, Guinea Ecuatorial, Portugal o personas de origen sefardí.

James Rodrigues kan dus gewoon de spaanse pas aanvragen want heeft meer dan 2 jaar officieel in spanje gewoond... Dat was ook de reden van zijn uitleenbeurt bij bayern dat hij bij blessure in madrid vertoefde... James Rodrigues wordt indien REAL hem inschrijft dus gewoon als EU speler ingeschreven... Had toch wel verwacht dat men hier wat meer onderzoek deed in plaats van zomaar nat vingerwerk en leugens te posten...
[Reactie gewijzigd op vrijdag 15 maart 2019 om 21:35]
Vind ik leuk
Patfey +6345
vrijdag 15 maart 2019 om 21:43
Jij bent echt een optimist😉
Vind ik leuk
firedwarf +3954
vrijdag 15 maart 2019 om 21:45
Bewijs gewoon dat ik enkel praat als ik weet waarover ik praat :p kan VP nog wat van leren :p
Vind ik leuk
Patfey +6345
vrijdag 15 maart 2019 om 21:52
Je hebt me misschien verkeerd begrepen. Mijn reactie was op je laatste zin. Je zou ondertussen toch beter meoten weten dan daarop te hopen bij VP...
Vind ik leuk
firedwarf +3954
vrijdag 15 maart 2019 om 21:56
Das ook waar ;) heb je ook gelijk in :p
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws