'Real Madrid-terugkeer Rodriguez lijkt er niet in te zitten na komst Militao'

'Real Madrid-terugkeer Rodriguez lijkt er niet in te zitten na komst Militao'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 12:48vr 15-03-2019 om 12:48

De kans is klein dat James Rodriguez komende zomer terugkeert bij Real Madrid. De Colombiaan lijkt niet in de plannen van de nieuwe trainer Zinedine Zidane voor te komen. Daarnaast is het niet toegestaan om meer dan drie spelers van buiten de EU in je selectie te hebben. Real trok donderdag Eder Militao van FC Porto aan.

Real heeft met de Brazilianen Militao, Rodrygo en Vinicius jr. drie spelers zonder een Europees paspoort. Rodriguez is een Colombiaan, waardoor de kans op een terugkeer naar Real bijzonder klein is, meldt Marca. Vinicius is al speler van De Koninklijke en Rodrygo en Militao sluiten komende zomer aan in Madrid.

Om toch kans te maken op een terugkeer bij Real, moet Rodriguez een Europees paspoort krijgen of hopen dat de club een van de spelers verhuurt. De terugkeer van Zidane naar Real lijkt niet in het voordeel van de middenvelder te zijn, daar hij onder de Fransman regelmatig op de bank zat. 

Real besloot Rodriguez voor anderhalf jaar te verhuren aan Bayern München. De vraag is of Der Rekordmeister de optie tot koop nog gaat lichten. Als dat niet gebeurt, lijkt Italië de meest logische bestemming voor Rodriguez, aldus Marca. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws