Champions League loting: Ajax tegen Juventus, Alderweireld versus Kompany

Champions League loting: Ajax tegen Juventus, Alderweireld versus Kompany

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 12:04vr 15-03-2019 om 12:04

Laatste update: vrijdag 15 maart 2019 om 12:39vr 15-03-2019 om 12:39

In Nyon is er vrijdag geloot voor de kwartfinales van de Champions League. Ajax kijkt Juventus recht in de ogen. Er is ook één Engels duel, Tottenham - Manchester City.

De eerste wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 9 en woensdag 10 april. De returnwedstrijden worden een week later afgewerkt. De heenwedstrijden van de halve finales worden op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei gespeeld. De returns zijn op 7 en 8 mei. Tijdens de loting in Nyon werd duidelijk dat Liverpool gekoppeld is aan FC Porto, Tottenham tegen Manchester City speelt en FC Barcelona het opneemt tegen Manchester United.

Loting:
Ajax - Juventus
Liverpool - Porto
Tottenham - Manchester City
Barcelona - Manchester United

Ook de loting van de halve finales is al gebeurd. Aan de linkerkant van het schema zien we Tottenham - Manchester City en Ajax - Juventus. Aan de rechterkant van de tabel staan Manchester United - Barcelona en Liverpool - Porto.

De finale van het miljardenbal wordt op 1 juni gespeeld in het Estadio Wanda Metropolitano. Dat is de thuisbasis van Atlético Madrid, dat dinsdag werd uitgeschakeld door Juventus.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws