Anderlecht zoekt naar oplossing: 'Vranjes terug gespot op training'

Anderlecht zoekt naar oplossing: 'Vranjes terug gespot op training'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 10:30vr 15-03-2019 om 10:30

Laatste update: vrijdag 15 maart 2019 om 10:55vr 15-03-2019 om 10:55

Wat gaat Anderlecht de komende maanden nog doen met Ognjen Vranjes? Volgens La Dernière Heure bitter weinig. De Bosniër traint na enkele weken afwezigheid opnieuw mee bij de beloften, maar mag zelfs in oefenwedstrijden niet meedoen.

Meespelen bij de U23 is sowieso uitgesloten, maar Anderlecht organiseert ook regelmatig een oefenwedstrijd voor A-spelers die weinig aan bod komen. Vranjes zou daar eventueel matchritme kunnen opdoen, maar Anderlecht verkiest om hem ook in die wedstrijden niet te laten spelen.

Vranjes werd in de afgelopen maanden verschillende keren gelinkt aan een transfer, maar contacten in Roemenië en Oekraïne draaiden op niets uit. Voor Vranjes is er dan ook geen haast bij. Hij is er pas sinds vorige zomer en heeft nog een contract lopen tot 2022. Het wordt dus ook in de zomer moeilijk voor Anderlecht om Vranjes naar de uitgang te begeleiden, zeker na maanden zonder wedstrijd.

Vranjes werd persona non grata bij Anderlecht na een reeks schandalen. Vorige week kwam hij nog even in het nieuws met een nieuwe tattoo waarmee hij de hooligans van AEK Athene lijkt te verheerlijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws