'Cultspits Carroll krijgt terugslag, is dit seizoen klaar en is bijna clubloos'

'Cultspits Carroll krijgt terugslag, is dit seizoen klaar en is bijna clubloos'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 09:13vr 15-03-2019 om 09:13

Cultspits Andy Carroll lijkt deze zomer een nieuwe club te kunnen zoeken. De aanvalsleider van West Ham United miste de openingsfase van het seizoen door een zware enkelblessure, kwam vervolgens tot twaalf Premier League-wedstrijden, maar heeft inmiddels een terugslag gekregen.

Hoe lang de dertigjarige Carroll uit de roulatie zal zijn, is nog onduidelijk. De negenvoudig Engels international beschikt echter over een aflopend contract: volgens The Daily Mail is het goed mogelijk dat hij zijn laatste wedstrijd voor The Hammers al gespeeld heeft, hoewel de Londenaren nog een optie hebben om de verbintenis met twee jaar te verlengen.

Manager Manuel Pellegrini wil echter nog niet op de zaken vooruitlopen. "Ik kan hier nog niets over vertellen. We moeten wachten op de uitkomsten van het medisch onderzoek. Dan pas weten we meer", liet de 65-jarige Chileen weten in aanloop naar het thuisduel met Huddersfield Town van zaterdagmiddag. Of de huidige nummer 9 van Engeland Carroll binnenboord wil houden, is ook nog niet duidelijk. "Ik ben alleen maar bezig met dit seizoen, niet met volgend jaar", aldus Pellegrini.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws