'Cercle Brugge moet vanaf nu luisteren naar een nieuwe Rus'

'Cercle Brugge moet vanaf nu luisteren naar een nieuwe Rus'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 08:45vr 15-03-2019 om 08:45

Bij Cerlce Brugge is er een nieuwe baas gekozen. Oleg Petrov werd aangeduid als de nieuwe gedelegeerd bestuurder. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Een verrassing is het niet dat Petrov het voor zeggen krijgt in het groen-zwarte gedeelte van het Jan Breydelstadion. Hij is immers ook de CEO van AS Monaco, de club die nagenoeg alles bepaalt bij Cercle Brugge.

Op een Algemene Vergadering van Cercle Brugge werd Petrov verkozen tot bestuurder. Iets later werd hij in een bijzondere Raad van Bestuur aangeduid als nieuw gedelegeerd bestuurder.

Bij Cercle Brugge is Petrov de opvolger van zijn landgenoot Vadim Vasilyev. Enkele weken geleden bedankte eigenaar Dmitryi Rybolovlev Vasilyev voor bewezen diensten.

Plaats een reactie

j.caesar +1329
vrijdag 15 maart 2019 om 11:03
't jonge ... en ze vinden toch een 4000-tal thuissupporters om de wedstrijden wekelijks te volgen. Gaat Jules Verriest nog naar de matchen van de "groene anoniemen" kijken ?
Vind ik leuk
vrijdag 15 maart 2019 om 23:35
Grappig dat er niet bij vertelt is dat de beste man gewoon de beste vriend is vd eigenaar en nul de botten van voetbal kent en dat zelf al verschillende malen zelf gezegd heeft in intervieuws. En dus nu eind verantwoordelijke is van een 1e klasse voetbalploeg in ons land. Het is zelfs niet grappig meer...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws