'Geen geld, maar andere motivatie om Anderlecht te kloppen'

'Geen geld, maar andere motivatie om Anderlecht te kloppen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 08:16vr 15-03-2019 om 08:16

Op de slotspeeldag van de reguliere competitie trekt RSC Anderlecht naar KV Oostende. Voor de kustploeg staat er sportief niets meer op het spel. Toch heeft Hugo Broos een plan bedacht om zijn spelers scherp te houden. De trainer wil zijn troepen motiveren met een extra week vakantie.

KV Oostende moet niet langer degradatie vrezen. Terwijl Anderlecht zondag nog voor de start van de Play-Offs extra punten kan verzamelen. Broos wil evenwel dat zijn spelers ook vol voor de overwinning gaan. In plaats van een dubbele winstpremie te beloven, spelen de spelers van KV Oostende voor enkele vakantiedagen. Dat schrijft Sportwereld.

Pakt KV Oostende minstens een punt tegen Anderlecht. Dan geeft Broos zijn spelers een hele week vrij. Bij een nederlaag moeten de spelers van KV Oostende tijdens de interlandbreak op de club verschijnen. "Dat lijkt me een goeie motivatie", stelt Broos in de krant.

Marc Coucke reist zondag trouwens voor de eerste keer met Anderlecht af naar zijn ex-ploeg Oostende. "Het is ook niet speciaal omdat het tegen Marc Coucke is. We willen eindelijk eens punten pakken tegen een topper", aldus nog Broos.

Lees ook: 'Zeventienjarige Minchev speelt zich in de kijker van Anderlecht'

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws