'Paris Saint-Germain schorst Rabiot tot 27 maart na liken van Instagram-post'

'Paris Saint-Germain schorst Rabiot tot 27 maart na liken van Instagram-post'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 22:03do 14-03-2019 om 22:03

Het gaat niet bepaald lekker tussen Adrien Rabiot en Paris Saint-Germain. De club heeft de middenvelder tot 27 maart geschorst. Daar heeft de directie in Parijs twee redenen voor, meldt L'Equipe in Frankrijk.

Nadat PSG vorige week door Manchester United werd uitgeschakeld in de Champions League, besloot Rabiot op stap te gaan en werd hij gesignaleerd in een nachtclub in Parijs. "Zijn houding getuigt van een gebrek aan professionaliteit", zei technisch directeur Antero Henrique over dat incident. "Niet alleen richting de club, maar ook richting zijn teamgenoten en de supporters. Het is onacceptabel."

De tweede reden is dat Rabiot een video van Patrice Evra op Instagram heeft geliked. In die video was te zien hoe de Franse linksback uitbundig aan het juichen was nadat United PSG uit het miljardenbal kegelde. Volgens L'Equipe was PSG het zat en is Rabiot tot 27 maart geschorst.

De Franse sportkrant meldde eerder al dat Rabiot zijn bonussen in moest leveren na eerdere incidenten bij PSG. Zo miste hij een wedstrijdbespreking en kwam hij een aantal dagen niet opdagen op het trainingskamp in Qatar, aldus de berichtgeving. 

Rabiot en PSG kunnen al maanden niet door een deur, omdat de middenvelder zijn contract weigert te verlengen. PSG voelde zich aan het lijntje gehouden en besloot de middenvelder uit de selectie te zetten. Op 11 december 2018 speelde hij zijn laatste duel voor PSG.

Plaats een reactie

GBAU +1777
vrijdag 15 maart 2019 om 08:20
Ik twijfel er niet aan dat Adrien een eikel is, maar zowel hij als PSG hangen beide het kind uit.
Als een speler zich niet goed voelt bij een club en zijn contract daarom niet wil verlengen, lijkt mij dat niet meer dan logisch.
Vind ik leuk
Vaneigens +1262
vrijdag 15 maart 2019 om 11:19
Inderdaad. Lijkt haast op pesterijen van PSG.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws