Heksenketel op Stayen, STVV komt met ticket-update: VIPS moeten stadion vol maken

Heksenketel op Stayen, STVV komt met ticket-update: VIPS moeten stadion vol maken

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 20:10do 14-03-2019 om 20:10

Sint-Truiden versus KAA Gent is de match waar het zondag allemaal om draait op de laatste speeldag van de reguliere competitie. De twee teams vechten samen om een felbegeerde plek in Play-Off 1. Het loopt qua toeschouwers dit seizoen niet storm bij STVV, maar de cruciale match tegen Gent leeft enorm.

STVV ontving dit seizoen ondanks de prima resultaat gemiddeld slechts 6.919 toeschouwers op Stayen. Zondag kan het nog eens de 'Hel van Stayen' worden, nu de ticketverkoop zeer hard gaat. 'Ook woensdag liep de ticketverkoop als een trein op Stayen. Er gingen opnieuw 1.000 stuks de deur uit, wat het totaal voorlopig op 9.000 Truiense toeschouwers brengt', geeft Het Belang van Limburg mee.

De Limburgers stevenen zodoende af op een vol huis. 'KAA Gent zakt met 1.300 mensen naar Stayen af. In totaal al 10.300 man dus. Voor Tribune Noord zijn er nog 80 kaartjes beschikbaar, voor Tribune Oost nog 300. STVV beraadt zich over het openstellen van de tweede ring van Tribune West', klinkt het.

Update 14/03, 20.10: Via Twitter liet STVV weten dat de familietribune volledig uitverkocht is. Enkel in de VIP-tribunes zijn er nog enkele zitjes beschikbaar. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws