Appiah is helemaal terug bij Anderlecht: Ik had dit zelf niet verwacht

Appiah is helemaal terug bij Anderlecht: "Ik had dit zelf niet verwacht"

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 11:45do 14-03-2019 om 11:45

Dennis Appiah is verrezen bij Anderlecht. De rechtsachter was uit beeld verdwenen, maar heeft nu zijn basisplaats terug. De Fransman is blij dat hij gebleven is, al had hij weinig keuze.

Appiah kwam tegen Club Brugge plots in de basis terecht. "Ik had dat niet verwacht. Het was niet gemakkelijk, maar ik heb het vertrouwen van de staf en vooral de spelers gevoeld. Zij hebben me niet laten vallen. Ondanks alles dat gebeurd is heb ik nooit kwaad gesproken over de club, de spelers of de fans. Ik heb gezwegen en ben blijven werken", vertelt hij in La Capitale.

Coach Fred Rutten leek eerst weinig te zien in Appiah. "Wanneer een nieuwe coach komt, begint iedereen vanaf nu. Ik wilde me tonen op stage en tonen dat hij kon rekenen op mij. Maar na de stage heb ik begrepen dat hij me niet wilde. Toen kwamen er voorstellen binnen, maar geen dat beter was dan Anderlecht."

Nu lijkt Appiah de strijd te winnen van Alexis Saelemaekers. "Mijn plaats is niet gegarandeerd voor de komende tien wedstrijden. Andy Najar komt terug en Alexis is er nog. Als ik goed speel zal ik meer kans hebben, maar als ik slecht speel kan alles veranderen."

Poll

Is Appiah goed genoeg voor RSCA?

(256 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws