'Juventus doet belofte en zet alles op alles om Mbappé te halen'

'Juventus doet belofte en zet alles op alles om Mbappé te halen'

14-03-2019 11:30
4

Juventus wil zich mengen in de strijd om de handtekening van Kylian Mbappé. Dat zou sportief directeur Fabio Paratici hebben laten doorschemeren tijdens een diner na de Champions League-wedstrijd tegen Atletico Madrid.

Dat meldt het Italiaanse Tuttosport. De krant erkent dat De Oude Dame wel een geduchte concurrent heeft in Real Madrid, zeker nu met Zinedine Zidane daar een Fransman aan het roer staat. Paratici zou echter hebben laten weten dat Juventus alles in het werk wil stellen om de jonge Fransman naar Turijn te halen.

De sportief directeur zou na de gewonnen wedstrijd tegen Atletico Madrid zijn gespot in een restaurant. Daar zou hij richting enkele supporters hebben uitgesproken dat de club 'alles zal doen' om de jonge Fransman aan te trekken.

Mbappé heeft bij Paris Saint-Germain, dat vorige week door Manchester United werd uitgeschakeld in de Champions League, nog een contract tot medio 2022. De 20-jarige aanvaller werd afgelopen zomer voor liefst 135 miljoen euro overgenomen van AS Monaco.