'Onmisbare' Van Dijk blijft bescheiden: 'Daar ga ik niet op antwoorden, hoor'

'Onmisbare' Van Dijk blijft bescheiden: 'Daar ga ik niet op antwoorden, hoor'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 08:29do 14-03-2019 om 08:29

Virgil van Dijk vindt niet dat hij onmisbaar is voor Liverpool. De centrale verdediger, die woensdag in het Champions League-duel met Bayern München scoorde voor The Reds, blijft bescheiden en wil benadrukken dat het bereiken van de kwartfinale een teamprestatie is van Liverpool.

Van Dijk nam de belangrijke 1-2 voor zijn rekening door boven alles en iedereen uit te torenen en een hoekschop in te koppen. De vraag rijst wat Liverpool zonder hem moet. "Daar ga ik niet op antwoorden, hoor", lacht de sterke centrale verdediger voor de camera van Veronica. "Toen ik er de eerste wedstrijd niet bij was speelden ze ook 0-0. We doen het samen, maar ik voel me wel goed."

"Dit is een fantastische overwinning, het is prachtig om weer door te gaan naar de laatste acht", vervolgt Van Dijk. "Het maakt me eigenlijk echt niet uit wie we nu krijgen, maar we zullen wel weer een Engelse ploeg loten. Ajax? Dat zou een mooi potje zijn. Dat zal dan ook heel lastig worden, want Ajax doet het fantastisch in de Champions League."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws