STVV reageert op aanstelling Van Driessche: Hij moet ergens wonen, zeker?

STVV reageert op aanstelling Van Driessche: "Hij moet ergens wonen, zeker?"

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 19:30wo 13-03-2019 om 19:30

Heel wat fans van STVV zijn niet blij met de ref voor de levensbelangrijke match tegen KAA Gent. Bram Van Driessche komt namelijk uit Oost-Vlaanderen. Sportief directeur Tom Van den Abbeele heeft echter geen schrik.

"Ik las de boodschap van onze fans. Die is klaar en duidelijk", vertelt hij bij Het Belang Van Limburg. "Als sportief directeur wens ik hier verder geen rechtstreeks standpunt over in te nemen. Ik ga ervan uit dat - zeker sinds de gebeurtenissen met Vertenten en Delferière - er een ref werd aangesteld die in eer en geweten zal handelen en zijn job zo goed mogelijk zal doen."

Hij vindt de kritiek wat overdreven. "We krijgen met Van Driessche een scheidsrechter uit Oost-Vlaanderen, maar hij moet nu eenmaal ergens wonen, zeker? Ik weet ook niet op basis waarvan hij gekozen werd voor de belangrijkste wedstrijd van het weekend. Ik ken de procedure van de aanstellingen niet."

"Sowieso wordt STVV-AA Gent een match die vanuit het hele land met argusogen gevolgd zal worden. Ook Van Driessche heeft er dus baat bij om een topprestatie neer te zetten, zodat er vooral over de wedstrijd gesproken zal worden en niet over de arbitrage."

Lees ook: Ref Van Driessche krijgt steun van Brys

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws