Manager Denayer bevestigt: “Hij staat op de radar bij de beste clubs ter wereld”

Manager Denayer bevestigt: “Hij staat op de radar bij de beste clubs ter wereld”

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 16:46wo 13-03-2019 om 16:46

Jason Denayer neemt het woensdag in de Champions League op tegen FC Barcelona. Met Olympique Lyon hield hij in de heenwedstrijd de nul (0-0). Alles ligt nog open voor terugwedstrijd. Denayer kent een sterk seizoen bij de Franse topclub.

Zijn manager Jesse De Preter bevestigt tegenover Het Laatste Nieuws dat hij op het verlanglijstje staat van verschillende Europese topclubs. "Niet dat Jason staat te springen om een transfer (hij ligt nog tot 2022 onder contract, red.), maar hij bewees dat hij het niveau van een topclub makkelijk aankan.”

Denayer kwam voor tien miljoen euro over van Manchester City en speelde in het verleden ook al bij Galatasaray en Celtic. “Op zijn 23ste kan hij al een ongelooflijk cv voorleggen. Jason staat nu op de radar bij de beste clubs ter wereld. Ik kreeg geen concrete voorstellen, maar wel vragen naar zijn ambities en zo.”

Plaats een reactie

Basvyncke +880
woensdag 13 maart 2019 om 20:24
Als hij zich zo blijft ontwikkelen kan hij een belangrijke schakel worden in de defensie van de rode duivels. Doet deugd en geeft vertrouwen naar de toekomst in een compartiment waar we toch vreesden voor kwaliteitsverlies nu een gouden generatie op defensief vlak stilletjes aan vervanging toe lijkt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws