BILD maakt zich zorgen om Hazard: 'Crisis wordt alsmaar groter'

BILD maakt zich zorgen om Hazard: 'Crisis wordt alsmaar groter'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 14:30wo 13-03-2019 om 14:30

Laatste update: woensdag 13 maart 2019 om 14:37wo 13-03-2019 om 14:37

Thorgan Hazard behoorde namens Borussia Mönchengladboch tot de winterstop één van de absolute uitblinkers in de Bundesliga. Sinds de onderbreking is Hazard zijn grootse vorm kwijt. De Duitse boulevardkrant BILD spreekt zelfs van een 'Hazard-Krise'. 

'Hazard is mijlenver van zijn vorm verwijderd. Bij Hazard loopt het momentel totaal niet', schrijft BILD bij een foto van een balende Hazard. Het Duitse medium vindt onze langenoot momenteel onherkenbaar. 'De crisis bij Thorgan Hazard (25), die naar informatie van BILD deze zomer waarschijnlijk voor 42 miljoen euro naar Borussia Dortmund trekt, wordt steeds erger.'

Daarbij wordt er gewezen op de doelpuntendroogte van de Rode Duivel. 'Sinds 18 december het de flitsende Belg niet meer gescoord', wijst men op de feiten. Ook qua dreiging gaat het van kwaad naar erger. 'Hij probeert het ondertussen ook nauwelijks meer. In Mainz (0-1 zege) had hij tot zijn wissel in de 69e minuut slechts één schot op doel gerealiseerd', klinkt het zorgwekkend.

Over een heel seizoen kan Hazard nog altijd goede cijfers overbruggen. De 19-voudig Rode Duivel was dit seizoen al goed voor twaalf goals en tien assists in 26 optredens. Daarmee doet hij het al beter dan het voorbije seizoen (elf goals, negen assits).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws