STVV-sterkhouder kon naar KAA Gent: “Er zijn contacten geweest”

STVV-sterkhouder kon naar KAA Gent: “Er zijn contacten geweest”

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 13:46wo 13-03-2019 om 13:46

Kenny Steppe is dit seizoen een sterkhouder bij Sint-Truiden. De sluitpost neemt het komende speeldag op in een allesbeslissende wedstrijd tegen KAA Gent. Steppe kon in het verleden de overstap maken naar de Buffalo’s.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine onthult Steppe dat hij naar KAA Gent kon. “Er zijn contacten geweest met Gent. Het is nooit concreet geworden en daarna heeft STVV heel kort op de bal gespeeld. Daar is niets van blijven hangen. Ik zal uit die mislukte transfer dus geen extra motivatie halen. Dat zijn zaken waar ik niet mee bezig ben.”

STVV staat dicht bij Play-Off 1. “De zes ploegen die na dertig speeldagen de meeste punten hebben, staan op hun plaats. En dat geldt dus ook voor onze concurrenten. Hoe zwaar het zou zijn mochten wij het uiteindelijk niet halen? Ik denk dat het met de ontgoocheling zou meevallen. Het zou jammer zijn, maar het is geen absolute must om erbij te zijn. We hebben er heel hard voor gewerkt en we hebben laten zien dat we kwaliteiten hebben om Play-Off 1 te spelen”, aldus Steppe.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws