“Ik heb het gevoel dat KV Mechelen het heeft laten liggen”

“Ik heb het gevoel dat KV Mechelen het heeft laten liggen”

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 13:14wo 13-03-2019 om 13:14

De terugwedstrijd van de promotiefinale tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk ligt helemaal open. De heenwedstrijd eindigde op een doelpuntenloos gelijkspel. Wim De Coninck vindt dat KV Mechelen het heeft laten liggen.

Beerschot Wilrijk speelde een tijdje met tien man in de eerste promotiefinale. “De voorbije jaren heb ik me in die twee finalewedstrijden ook wel geamuseerd, omdat ze altijd spannend waren. Maar dat is één finale ook. Ik vrees dat de wedstrijd van zaterdag ook wel een tijdje op slot zal zitten, maar dat zou met één finale ook het geval zijn geweest. Ik heb wél het gevoel dat KV Mechelen het nu al drie keer heeft laten liggen.”

“Eerst thuis tegen Union, daarna uit bij Lommel en nu weer in dat half uur tegen tien man toch te bang om voluit voor de aanval te kiezen. Ze hebben straks de steun van hun publiek, en dat zal nodig zijn, want het vloeiende is weg. Mijn gevoel is dat Beerschot Wilrijk toch iets meer ontspannen is. Ook door het extrasportieve op de achtergrond. Iedereen verwacht dat ze volgend jaar in 1A zullen spelen. Maar uiteraard wil je dat sportief ook afdwingen”, aldus De Coninck tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vind jij dit ook?

(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws