Topschutters Messi, Lewandowski en Salah kunnen jou flink wat geld opleveren!

Topschutters Messi, Lewandowski en Salah kunnen jou flink wat geld opleveren!

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 14:30wo 13-03-2019 om 14:30

In de heenronde van de Champions League gebeurde er iets uniek, want in beide wedstrijden vielen er geen doelpunten te bespeuren. Voor enkele ploegen was dat een onverhoopt resultaat, anderen zullen nog vol voor de overwinning moeten gaan. Bij Napoleon Games willen ze deze mooie voetbalavond nog wat opfleuren met enkele verhoogde odds.

Speel deze verhoogde odds op Napoleon Games en maak winst

Bayern Munchen kon tevreden zijn na het gelijkspel in Liverpool. Hierdoor is een kleine overwinning in de eigen Allianz Arena al genoeg voor de Duitsers om door te stoten. Gelukkig heeft der Rekordmeister met Robert Lewandowski een topspits in haar rangen.

De Pool is topschutter van de Champions League en scoorde al 8 keer in 7 wedstrijden. Ook al lijkt het dit seizoen niet zo goed te lopen bij Bayern als andere jaren, als wij kijken naar de statistieken van Lewa is hier niets van te merken.

Zo scoorde hij al 29 keer dit seizoen en was hij de afgelopen twee wedstrijden goed voor vier goals. Als hij tegen Liverpool, dat bovendien elke uitwedstrijd in de Champions League verloor, 1 doelpuntje binnenprikt krijg je maar liefst 3 keer je inzet in plaats van 2.10

Toch zal Liverpool zich niet zomaar gewonnen geven. Nadat het vorig jaar de finale mocht spelen, is een uitschakeling in de achtste finale not done. De ploeg van coach Jurgen Klopp zal dan ook niet enkel aan verdedigen denken, maar recht op het doel van Neuer af willen gaan. Eens daar aangekomen, rekent het op een frisse Mohamed Salah voor de goals.

De Egyptenaar doet het dit seizoen ook niet slecht. Met drie doelpunten in de Champions League en 17 in de Premier League doet hij zijn duik weer goed in het zakje. De odd voor een doelpunt van Salah wordt speciaal voor deze wedstrijd verhoogd tot 3.50

Messi doet het weer
Ook voor Barcelona wordt na de brilscore uit de heenmatch zaak om aan te vallen en doelpunten te scoren. Hiervoor kijkt men op Camp Nou steeds naar de GOAT himself: De heer Lionel Messi. De Argentijnse dribbelaar speelt een van zijn beste seizoenen ooit in Catalonië en naast de competitie wil natuurlijk ook dolgraag de beker met de grote oren mee naar huis nemen.

Hem kennende doet hij dit door zelf één, twee of misschien wel drie doelpunten te maken. Voor 1 goal krijg je nu een odd van 1.80. Messi scoorde in Europa al zes keer in vijf wedstrijden en 26 keer in amper 25 competitiewedstrijden.

Speel deze verhoogde odds op Napoleon Games en maak winst!

Bekijk het laatste nieuws