Genk reageert op Club Brugge-geruchten rond Clement: Nog niet klaar

Genk reageert op Club Brugge-geruchten rond Clement: "Nog niet klaar"

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 09:17wo 13-03-2019 om 09:17

Ivan Leko heeft nog steeds geen contractverlenging gekregen bij Club Brugge. Kwatongen beweren dat de Kroaat aan zijn laatste maanden bezig is bij Blauw-Zwart. Op Philippe Clement lijkt Club alvast niet te moeten hopen.

De naam van Clement viel al als mogelijke opvolger voor Leko, al ging dat vooral de ronde in de wandelgangen van het Jan Breydelstadion. KRC Genk is echter niet van plan om haar coach zomaar naar de concurrentie te laten verkassen.

Bij Le Grand Débrief laat Dimitri de Condé zich uit over de toekomst van Clement bij Genk. "We hebben een goed parcours afgelegd met Philippe en hij is tevreden in Genk. Hij is ook nog niet klaar in Genk", aldus de sportieve baas van de Limburgers.

Zelfs indien Genk geen kampioen wordt, is de club van plan om sowieso Clement aan boord te houden. "Als we geen titel pakken? Dan gaan we ook verder met Philippe, dat staat vast."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zie je Clement trainer blijven bij Genk?

(1422 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws