Eerste reactie Ronaldo: 'Dit is de reden dat Juventus mij heeft gehaald'

Eerste reactie Ronaldo: 'Dit is de reden dat Juventus mij heeft gehaald'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 07:30wo 13-03-2019 om 07:30

Cristiano Ronaldo rolde Atlético Madrid in zijn eentje op namens Juventus, dat nog nooit eerder zo'n comeback realiseerde in de Champions League. De Portugees neemt de complimenten dankbaar in ontvangst, maar wijst ook naar zijn ploeggenoten.

"Het moest een speciale avond worden en dat werd het ook. Dit is de mentaliteit die je nodig hebt in de Champions League", zegt Ronaldo tegen Sky Sport Italia. "Het was een speciale avond. Niet alleen door de goals, maar ook door het team en de geweldige instelling. We zijn op de juiste weg."

Juventus heeft voorheen nog nooit een dergelijke comeback gerealiseerd in de Champions League. Onder leiding van Ronaldo was dit de eerste keer. "Dat is waarschijnlijk omdat Juventus me gehaald heeft, om te helpen op magische avonden als deze. Atlético is een erg lastig team om tegen te spelen, maar we zijn sterk genoeg en hebben laten zien dat we verdienden om door te gaan."

Ronaldo wil nog niet spreken over het behalen van de finale. "Daar is het nog te vroeg voor, laten we het stap voor stap bekijken."

Lees ook: Juventus schakelt Atlético Madrid uit dankzij hattrickheld Ronaldo

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws