'Solari moet plaatsmaken voor Zidane, maar mag toch bij Real Madrid blijven'

'Solari moet plaatsmaken voor Zidane, maar mag toch bij Real Madrid blijven'

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 21:44di 12-03-2019 om 21:44

Santiago Solari werd maandag opzij gezet als hoofdtrainer van Real Madrid, maar mag mogelijk toch in dienst blijven van de nummer drie van Spanje. De Argentijn krijgt van de club een kans om in de jeugdopleiding te werken.

Dat meldt Marca. Real heeft Solari aangeboden om tot het einde van zijn contract in dienst te blijven. Dat is tot 2021. Real-voorzitter Florentino Perez heeft Solari dus niet ontslagen, maar enkel uit zijn functie ontheven. 

Het is niet precies duidelijk wat Real met Solari van plan is, maar het is niet de bedoeling dat hij Manolo Diaz vervangt, die momenteel hoofdtrainer is van Real Madrid Castilla, het B-elftal van Real. Volgens Marca is het aannemelijk dat Solari een meer strategische functie krijgt. Het is de vraag of Solari het aanbod van Real accepteert of dat hij vertrekt bij de club.

Real maakte maandag bekend dat Zinedine Zidane na amper een jaar terugkeert bij de club. De Fransman heeft in Madrid een contract getekend tot de zomer van 2022. Real won onder Zidane drie keer op rij de Champions League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws