Opvallend: zorgenkind van KRC Genk maakt comeback bij de beloften

Opvallend: zorgenkind van KRC Genk maakt comeback bij de beloften

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 21:00di 12-03-2019 om 21:00

Racing Genk werkte maandagavond een beloftenmatch af tegen Cercle Brugge (0-1). Daar maakte ook Pierre Desiré Zebli zijn comeback. De Ivoriaan startte zelfs in de basis en speelde 61 minuten mee.

Zebli kent op zijn zachtst gezegd een hobbelig parcours bij KRC Genk, waar hij nog geen enkele minuut heeft gespeeld met de A-ploeg. Het jeugdproduct van Inter werd in januari 2017 weggehaald bij Perugia in de Serie B, waar hij een basisplaats had. 

In juli 2017 raakte hij gewond toen hij glas in zijn oog kreeg tijdens een feestje. Het hield hem maanden langs de kant. Ook na zijn terugkeer waren er echter geen kansen weggelegd voor de Ivoriaan, die nochtans wel een kleine twee miljoen euro heeft gekost.

Zebli werd afgelopen zomer nog verhuurd aan Ascoli, een andere club uit de Serie B. Daar kwam hij niet verder dan drie optredens omdat hij twee keer werd geopereerd aan zijn oog. Ascoli brak de huur voortijdig af en stuurde Zebli terug naar Genk. Daar mag hij sinds kort terug in duel gaan en krijgt hij matchritme bij de beloften.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws