Man City, Juventus en Atlético kunnen inzet stevig verhogen dankzij knappe actie!

Man City, Juventus en Atlético kunnen inzet stevig verhogen dankzij knappe actie!

12-03-2019 17:21

Dinsdagavond staat de laatste tijd natuurlijk in het teken van de Champions League. Twee mooie affiches waar menig voetballiefhebber bij achterover kan leunen. Nu heeft Napoleon Games ook nog bij elke wedstrijd een schitterende promotie bedacht!

Geniet van de verhoogde odds bij Napoleon Games!

Dé wedstrijd van de avond is in onze ogen de clash tussen Juventus en Atlético Madrid. Beide ploegen staan gekend om hun enorm sterk verdedigend blok, maar elk van hun heeft natuurlijk ook het nodige aanvallend geweld in de rangen. Die topspitsen zullen zich vooral bij Juventus mogen tonen. De Italiaanse numero uno moet een 2-0 nederlaag proberen op te halen vanuit de heenwedstrijd.

Dat dit een aartsmoeilijke opdracht is, mag duidelijk zijn en dat is ook af te lezen aan de odd voor "Juventus gaat door naar de volgende ronde":3.75. Bij Napoleon Games kan je deze bet echter zetten tegen een odd van maar liefst 5.00! Voor ons een aanleiding om de kansen van Juve te schatten.

Thuis is het team enorm sterk met een 38 op 42 in de competitie. Bovendien heeft De Oude Dame met CR7 en Dybala enkele gemotiveerde spitsen lopen die een uitschakeling in de achtste ronde niet zomaar zullen laten doorgaan. Atlético daarentegen zal het zonder de geschorste Diego Costa moeten doen. Daarnaast zijn de Spanjaarden in uitwedstrijden ook een stuk minder superieur als in eigen huis. Zo werd er amper één keer gewonnen in de groepsfase, uitgerekend bij zwakke broertje AS Monaco.

Overtuigende Citizens
Manchester City staat na een 2-3 overwinning op het veld van Schalke 04 al met anderhalf been in de kwartfinale. Enkel een mirakel kan de Engelse grootmeester uit de volgende ronde halen. In het eigen Etihad Stadium zal het dan ook zo snel mogelijk korte metten willen maken met de Duitsers en dat zal resulteren in de nodige doelpunten. Napoleon Games heeft daarom een speciale aanbieding want de odd voor minstens 2,5 doelpunten van City is gestegen van 1.65 naar 1.85!

Voor ons lijkt deze wedstrijd een uitgemaakte zaak als je weet dat City al negen wedstrijden op rij won en Schalke de afgelopen vier verloor. Ook in de heenwedstrijd vond City dus drie keer het net en twee daarvan waren toen het zelfs maar met 10 man stond te spelen. De reden dat Schalke twee keer kon tegenprikken waren twee omgezette strafschoppen. Het moge duidelijk zijn dat City het gaspedaal nog eens stevig zal indrukken om haar fans een fijne avond te bieden!

Geniet van de verhoogde odds bij Napoleon Games!