'Zidane grijpt in en wil hereniging Marcelo met Cristiano Ronaldo tegenhouden'

'Zidane grijpt in en wil hereniging Marcelo met Cristiano Ronaldo tegenhouden'

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 11:16di 12-03-2019 om 11:16

Laatste update: dinsdag 12 maart 2019 om 11:16di 12-03-2019 om 11:16

Zinedine Zidane is niet van plan verdediger Marcelo zomaar te laten gaan. De Braziliaanse back leek onder Santiago Solari onderweg naar de uitgang, maar de Franse manager heeft er bij president Florentino Perez op aangedrongen Marcelo langer in Madrid te houden.

Zidane werd maandag aangesteld als de nieuwe eindverantwoordelijke bij Real Madrid. Een van zijn spelers, Marcelo, wordt al langere tijd in verband gebracht met een overgang naar Juventus, waar hij kan worden herenigd met oud-teamgenoot Cristiano Ronaldo. Zidane is van plan daar een stokje voor te steken, weet het A Bola Brasil. Later deze week zal Zidane met Marcelo in gesprek gaan over aan langer verblijf in de Spaanse hoofdstad.

De Fransman ziet Marcelo als een 'bovengemiddelde' en 'betrouwbare' speler, die bovendien beschikt over leiderschapskwaliteiten. De Fransman wil Marcelo dan ook graag langer bij De Koninklijke houden. 

De dertigjarige Braziliaan heeft nog een contract tot de zomer van 2022. Dit seizoen kwam Marcelo tot vijfentwintig wedstrijden voor Real, waarin hij drie keer scoorde en vier assists gaf.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws