Genk-fans fluiten Pozuelo uit, de Condé reageert: Het is als club ook vervelend

Genk-fans fluiten Pozuelo uit, de Condé reageert: "Het is als club ook vervelend"

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 10:31di 12-03-2019 om 10:31

Laatste update: dinsdag 12 maart 2019 om 10:39di 12-03-2019 om 10:39

Philippe Clement wisselde de vertrekkende Alejandro Pozuelo tegen Sporting Lokeren. Er kwam applaus, maar ook een fluitconcert vanuit het publiek. Dimitri de Condé reageert bij Le Grand Débrief op de wissel van de Spanjaard.

"Ik kan het publiek ook begrijpen. Het is een kwestie van emoties. Er zijn er die applaudisseren, er zijn er die fluiten. Het is als club ook vervelend om te horen dat een speler zijn woord geeft tot het einde van het seizoen, om dan toch weg te willen", aldus de technisch directeur van Genk.

De sportieve baas van Genk is opgelucht dat de soap rond Pozuelo eindelijk voorbij is. "Ook voor mij was het afgelopen maand emotioneel zeer zwaar. Ik begrijp de fans ook, het is te verstaan dat na de wedstrijd van zondag alles naar boven komt."

Te weinig respect
Toch heeft de Condé nog mooie woorden voor Pozuelo klaar. "Pozuelo is voor mij een uitstekende speler, die na vier seizoenen helaas nog niet het respect heeft gekregen dat hij eigenlijk verdiende", besluit hij.

Poll

Heeft De Condé gelijk?

(462 stemmen)

Plaats een reactie

agdh +2175
dinsdag 12 maart 2019 om 10:44
En waar is het respect van speler tov supporters en club? In deze moment van de competitie vertrekken getuigt van geen klasse en geen respect
Vind ik leuk
dinsdag 12 maart 2019 om 11:56
Vreemde uitspraak van De Condé ivm respect. Tenzij er zoiets afgedwongen is door de advocaten.
Vind ik leuk
Heppen1J +865
dinsdag 12 maart 2019 om 12:13
als het over geld gaat kun je hem dat niet kwalijk nemen Hoe zou je zelf zijn
Vind ik leuk
dinsdag 12 maart 2019 om 18:31
Waarom moet een speler respect hebben voor de club als diezelfde club veel geld voor spelers probeert te vangen? De Conde moet niet hypocriet doen, ze hebben het zelf zo lang getrokken om uiteindelijk 2 miljoen meer te krijgen. In plaats van te blijven rekken hadden ze hem voor 8 miljoen kunnen laten gaan zonder al die cinema, nu proberen ze bij Genk hun gezicht weer maar eens te redden door alle schuld in de schoenen van de speler te schuiven. Defour (24 basisplaatsen i.p.v. 25 zodat ze geen premie van 500.000 euro moesten betalen, Bolat BMW X5 beloofd en nadien staart ingetrokken). Die Spanjaard had elke transferperiode last van heimwee waardoor hij opslag kon krijgen en nu verbaasd omdat hij toch wel wil. De Conde en heel dat zootje moet stoppen met dat schijnheilig gedoe en eens voor de spiegel gaan staan. In het geval van Dimi zou die wel eens kunnen kapot springen.
Vind ik leuk
taz +504
dinsdag 12 maart 2019 om 19:31
volgens mij zit jij in bestuur van genk want zoveel inside informatie
kan alleen iemand hebben uit bestuur.
aan wie moest genk 500.000 euro betalen voor defour ?
en wie had bolat bmw beloofd ?
effe alles vertellen wat je weet en anders uw smoel houden want je weet niet waar je over zevert.
Vind ik leuk
freejazz +2590
dinsdag 12 maart 2019 om 19:51
Neen, hij verzamelt al jaren alle roddels over Genk, slaat die vervolgens op in een Word-document (hij kan een beetje moeilijk onthouden) en laat het vervolgens op ons los als hij zijn haat-gevoelens tegenover Genk weer niet onder controle krijgt. (wat helaas zeer frequent voorkomt). Nu, er is nog hoop voor hem want men kan zich daar tegen laten behandelen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws