Genk gaat vol voor terugkeer van JPL-revelatie Benson: Dat is het plan

Genk gaat vol voor terugkeer van JPL-revelatie Benson: "Dat is het plan"

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 07:47di 12-03-2019 om 07:47

Manuel Benson is de laatste weken in goede doen bij Royal Excel Moeskroen; De flankaanvaller weet wekelijks te overtuigen. Dat is ook Genk niet ontgaan, dat hem terug naar Limburg wil halen.

De flankaanvaller wordt momenteel door Genk uitgeleend aan Moeskroen. Al hoopt Genk volgend seizoen op hem te kunnen rekenen. "Het is wel het plan om Benson na het seizoen terug te halen", zegt Dimitri De Condé bij Le Grand Débrief.

"Hij werd uitgeleend aan Moeskroen om meer speeltijd te vergaren. Bij Moeskroen heeft hij een goed seizoen achter de rug en heeft hij zich verbeterd. Volgend jaar moet hij nu een volgende stap zetten. Hij moet de stap naar de Belgische top verteren en strijden voor zijn plek in de basis", klinkt het.

Terugkeer Genk
Die stap moet hij bij Genk dan zetten. "We hebben er met het sportieve comité en de trainer al over gesproken. Daarna nemen we een beslissing, maar in ons hoofd keert Benson volgend seizoen terug naar Genk."

Het is de vraag of Benson en Moeskroen dat ook zien zitten. Moeskroen wist wel een aankoopoptie te bedingen in het huurcontract, maar die ligt op een hoge vijf miljoen euro. Daarnaast is het nog onzeker of Benson een terugkeer ook wil.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws