'Toekomst Rutten onzeker, Anderlecht denkt aan Storck en Hjulmand'

'Toekomst Rutten onzeker, Anderlecht denkt aan Storck en Hjulmand'

12-03-2019 07:00
14

Waar de toekomst van Fred Rutten ligt, is nog onduidelijk. Bij zijn aanstelling waren er meteen signalen dat de Nederlander slecht een tussenpaus is bij Anderlecht. Zowel Anderlecht of Rutten sluiten ook niet uit dat het verhaal na dit seizoen al stopt.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Rutten aanvankelijk niet te popelen stond om naar België te komen. Hij was nog met een ander project bezig, al kon dat even opzijgeschoven worden. Veel hangt dus af van de resultaten bij Anderlecht en de zin van Rutten om te blijven.

Aangezien de Nederlander een contract voor onbepaalde duur heeft, kan er makkelijk afscheid genomen worden van Rutten. Als dat gebeurt, kan Rutten terugkeren naar zijn jeugdliefde FC Twente, waar hij nog altijd in de Raad van Commissarissen zetelt.

Nieuwe trainer
Het dagblad gist ondertussen ook al over een mogelijke opvolger van Rutten. Het meldt dat paars-wit al een oogje heeft op Kasper Hjulmand, die een aflopend contract heeft bij Nordsjaelland. Ook de naam van Bernd Storck, die goede resultaten boekt met Moeskroen, zou al gevallen zijn.