Club Brugge pakt het momentum af van Racing Genk: ''Al paar weken aan de gang''

Club Brugge pakt het momentum af van Racing Genk: ''Al paar weken aan de gang''

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 17:25ma 11-03-2019 om 17:25

Club Brugge boekte met een 0-4 overwinning bij KAS Eupen de tweede zege op rij en lijkt op tijd in vorm te geraken voor Play-Off 1. Het Laatste Nieuws oordeelt dat het momentum in de titelrace met Racing Genk sinds lange tijd bij de Brugge ligt.

'De eerste zes op zes na Nieuwjaar zorgt voor een flinke boost vlak voor de Play-Offs. Voor wie er nog aan twijfelt, het momentum ligt voor het eerst in tijden weer in Brugge', oordeelt Club-watcher Tomas Taecke. Club Brugge-trainer Ivan Leko is het eens met de journalist. ''Het is al een paar weken aan de gang. We werken hard en we genieten hard'', liet de Kroatische oefenmeester na de match optekenen.

Taecke wijst vooral op de stijgende lijn en terugkerende pionnen bij Blauw-Zwart. 'Club wordt elke week beter. Vanaken heerst als vanouds, Vormer haalt weer zijn beste niveau. De verdediging staat op punt en doelman Horvath straalt weer wat vertrouwen uit. Diatta is in bloedvorm en ook Vlietinck vindt zijn draai. Straks komen daar ook nog Dennis, Danjuma, Mata en Mitrovic bij', somt Taecke op.

Lees ook: Titelstrijd met drie verwacht: 'Voor hun is dat altijd makkelijker geweest'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws