Lukaku leest haat-tweets voor en sneert terug: ''Lijkt meer op je moeder''

Lukaku leest haat-tweets voor en sneert terug: ''Lijkt meer op je moeder''

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 15:20ma 11-03-2019 om 15:20

Laatste update: maandag 11 maart 2019 om 16:31ma 11-03-2019 om 16:31

Romelu Lukaku is ondanks zijn vele goals gedurende carrière altijd wel het mikpunt van kritiek geweest. Ook bij Manchester United krijgt hij veel negativiteit over zich heen. Lukaku nam voor sponsor Puma de tijd om eens enkele van de haat-tweets voor te lezen en daarop te reageren.

"Lukaku heeft een nieuwe positie uitgevonden: die van defensieve spits" of ''Solskjær naar United. Dat betekent dat Lukaku vervangen gaat worden. Maar wie moet nu trainer van United worden?'', waren slechts enkele berichten die criticasters over hem online gooiden. Lukaku hield het in de meest gevallen bij een smalend lachje. Soms kon hij het echter ook niet laten om een flinke sneer terug uit te delen.

'Big Rom' had tot slot nog een duidelijke boodschap voor zijn haters. "Weet je wat: je kunt van me houden of je kunt me haten: kijk gewoon naar mijn doelpuntenstatistieken. Meer heb ik daar niet aan toe te voegen'', wijst hij de nog altijd pas 25-jarige Lukakku op de grote hoeveeheid goals (232 officiële treffers) die hij al wist te produceren. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws