Vanaken overladen met lof na geweldige prestatie met Club Brugge tegen Eupen

Vanaken overladen met lof na geweldige prestatie met Club Brugge tegen Eupen

11-03-2019 14:31 Laatste update: 14:39
3

Club Brugge wist zondag te overtuigen tegen Eupen. Het won met duidelijke 0-4 cijfers van de Panda's. Bij de Bruggelingen waren enkele uitblinkers, maar in Wallonië had men vooral lof voor Hans Vanaken.

De middenvelder was met twee doelpunten en één assist bijzonder belangrijk voor de Bruggelingen. Het leverde hem een plekje op in het VoetbalPrimeur elftal van de week. Ook bij Sport/Footmagazine was men onder de indruk. Vanaken werd verkozen tot speler van de week.

'Hij nam vanaf de eerste minuut het initiatief en is daarmee nooit gestopt. Vanaken was alomtegenwoordig: hij scoorde, deelde een assist uit en verdedigde zelfs sterk. Een fameuze prestatie, de volle 90 minuten lang', klonk het.

Bij La Dernière Heure kreeg hij ook bijzonder veel lof. 'Als auteur van twee goals en een assist, bevestigde Vanaken zijn terugkeer naar zijn geweldige vorm. De Brugse spelmaker had zondag zijn Gouden Schoen weer aangetrokken. Hij veroverde veel ballen, verdeelde het spel met zijn intelligentie en zette bijna elke aanval goed op', aldus het dagblad.