Sarri is ondanks doelpunt voor Chelsea niet tevreden over Hazard

Sarri is ondanks doelpunt voor Chelsea niet tevreden over Hazard

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 14:00ma 11-03-2019 om 14:00

Eden Hazard was zondag nog de grote redder in nood van Chelsea. Met een doelpunt in extra tijd maakte hij er 1-1 van tegen Wolves. Maurizio Sarri was achteraf toch niet tevreden over de Rode Duivel.

Na de partij was hij bijzonder kritisch voor de wereldster. "Hazard moet, net zoals de andere aanvallers, leren om de bal sneller te laten rondgaan in dit soort situaties", citeert TalkSport de Italiaan.

"Natuurlijk is hij een grote speler. Hij kan vijf, zes of zeven verdedigers dribbelen en op elk moment een oplossing vinden. Maar als we tegen een ploeg spelen die enkel wil verdedigen, moet hij de bal sneller rondspelen en meer bewegen zonder bal", geeft Sarri aan.

Als Hazard dat niet kan verbeteren, voorspelt hij nog veel problemen voor zijn team. "We moeten dit echt beter aanpakken. Anders komt elke ploeg hier spelen met al haar verdedigers rond de zestien, wetende dat we toch geen oplossingen vinden. We hebben echt meer beweging nodig, anders wordt het onmogelijk om te scoren", besluit Sarri.

Plaats een reactie

TageMeister +7864
maandag 11 maart 2019 om 14:18
bij de Duivels is me dit ook al opgevallen .
Als de ruimte is en lopende mensen rond hem, stop hem dan maar eens af . Maar zonder echte ruimte speelt hij ook vaak uit stilstand. Het probleem is, dat hij dit kan, maar meestal niet genoeg van zijn teammaats .
Vind ik leuk
maandag 11 maart 2019 om 15:08
Jup groot gelijk in. Geweldige voetballer maar vertraagt het spel door zijn dribbels uit stilstand. Dit is de grootste reden dat hij bij Chelsea speelt en niet bij Barca of Real
Vind ik leuk
LDN +256
maandag 11 maart 2019 om 16:05
Desalniettemin zal hij volgend jaar in september hoogst waarschijnlijk in een wit truitje staan blinken onder de Madrileense zon. In Spanje heeft niet ieder team een topspits zoals de Engelse competitie dat heeft. Wat wil zeggen dat de ploegen onder de top 3 niet kunnen bivakkeren en die ene spits het bij een counter allemaal moet oplossen.

Ze ontvangen in Engeland zodanig veel televisie geld dat de kleinste ploeg een topspits met een astronomisch salaris kan betalen.
Vind ik leuk
j.caesar +1307
maandag 11 maart 2019 om 14:57
Het moet hard aan Sarri knagen dat Hazard niet wenst bij te tekenen
Vind ik leuk
Wim1966 +1874
dinsdag 12 maart 2019 om 01:11
Ik denk dat hij dolgelukkig is met de aanstelling van Zidane bij Real.
Dit is de kans om nog een flinke duit te krijgen voor een speler die hij liever ziet vertrekken omdat hij niet in zijn spelsysteem past.
Vind ik leuk
maandag 11 maart 2019 om 16:25
Het feit dat Hazard niet bijtekent moet verdorie veel pijn doen zulle bij dien trainer....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws