Sarri is ondanks doelpunt voor Chelsea niet tevreden over Hazard

Sarri is ondanks doelpunt voor Chelsea niet tevreden over Hazard

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 14:00ma 11-03-2019 om 14:00

Eden Hazard was zondag nog de grote redder in nood van Chelsea. Met een doelpunt in extra tijd maakte hij er 1-1 van tegen Wolves. Maurizio Sarri was achteraf toch niet tevreden over de Rode Duivel.

Na de partij was hij bijzonder kritisch voor de wereldster. "Hazard moet, net zoals de andere aanvallers, leren om de bal sneller te laten rondgaan in dit soort situaties", citeert TalkSport de Italiaan.

"Natuurlijk is hij een grote speler. Hij kan vijf, zes of zeven verdedigers dribbelen en op elk moment een oplossing vinden. Maar als we tegen een ploeg spelen die enkel wil verdedigen, moet hij de bal sneller rondspelen en meer bewegen zonder bal", geeft Sarri aan.

Als Hazard dat niet kan verbeteren, voorspelt hij nog veel problemen voor zijn team. "We moeten dit echt beter aanpakken. Anders komt elke ploeg hier spelen met al haar verdedigers rond de zestien, wetende dat we toch geen oplossingen vinden. We hebben echt meer beweging nodig, anders wordt het onmogelijk om te scoren", besluit Sarri.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws