Trossard wijst niet alleen naar VAR: De lijnrechter had moeten ingrijpen

Trossard wijst niet alleen naar VAR: "De lijnrechter had moeten ingrijpen"

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 13:45ma 11-03-2019 om 13:45

Genk was na de wedstrijd tegen Lokeren niet te spreken over de VAR. Die greep niet in bij het doelpunt van Aly Samatta. Maar bij Genk klaagde men achteraf ook over de scheidsrechters.

Volgens Leandro Trossard was het dan ook heel duidelijk een doelpunt voor Genk. "Ik had heel goed gezien dat de bal de lijn had overschreden", zegt hij bij Het Belang van Limburg.

"Maar de scheidsrechter reageerde niet. Even later kwam hij zeggen dat er technische problemen waren met de VAR. Ik vind dat de lijnrechter had moeten ingrijpen. Hij moet toch zeker iets gezien hebben", geeft de kapitein van Genk aan.

Uiteindelijk was het doelpunt niet beslissend, want Genk wist toch te winnen. "Vooral onze eerste helft was van uitstekende makelij", analyseerde Trossard.

"Als de goal van Samatta wordt goedgekeurd, zitten we in een zetel. Nu bleef Lokeren met veel mensen achter de bal voetballen. Als je er eentje gepasseerd was, stonden er twee anderen te wachten. Pff, ze hadden zich met tien man voor doelman Davino Verhulst geparkeerd", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws